Forside    Maleri    Grafik   Tegning    Installation    Foredrag    Retrospektivt    CV      
Foredrag

Jo MøllerTemaer og arbejdsmetoder
Hr. Jo Møller /Power Point

Tematiske billedoplæg, har været min foretrukne inspirationskilde i mange år; men fremgangsmåden er blevet mere bevidst, over en årrække.

Som udgangspunkt opstod billederne i processen, uden noget specielt oplæg. Jeg gik i gang med at male, uden at ane hvad jeg havde gang i. Ofte fandt jeg først ud af, hvad jeg havde frembragt længe efter billedet var færdigt, hvis jeg fandt ud af det!

Dengang malede jeg i situationen, spontant, ekspressivt, direkte fra det ubevidste. Derved var processen påvirkelig af udefra kommende impulser, som ofte dukkede op i billederne som forstyrrende ”dagsrester”. De skulle ”ofres”, for helhedens skyld. Metoden var ikke holdbar i længden.

Siden begyndte jeg at vælge impulser til og fra, ved at ”fodre” underbevidstheden med naturoplevelser, relevant litteratur, med udvalgt musik og lignende. Jeg fravalgte, fjernsyn, kunstudstillinger og andre forstyrrelser.

Se http://www.jomo.dk/retrospektiv.html

Tid: 1½ – 2 timer inkl. spørgsmål. Honorar: 4000,- kr. + Transport og evt. overnatning. Ønskes: Fremviser og skærm til Power Point.